No Cook Mango Ice Cream | बिना पकाये मैंगो आइस क्रीम
No Cook Mango Ice Cream
Ingredients:
Ripe Mangoes - 1/2 kgFresh Cream - 1 cup
Full Cream Milk (Cold) - 1cup
Full Cream Milk Powder - 1 cup
Grounded Sugar - 1/2 cup
Pistachios (Finely cut lengthwise) - 1 tbsp
Almonds (Finely cut lengthwise) - 1 tbsp
Method:
1. Peel the mangoes2. Cut the mangoes in small pieces
3. Blend the mangoes to get a smooth pulp
4. Add cream, milk, milk powder and grounded sugar to the mangoes and blend again to get a smooth mixture
5.Pour this mixture into ice cream molds of your choice
6. Garnish them with almonds and pistachios and keep them in Freezer for 6-8 hours
7. When ready to eat, bring it out and unmold and eat immediately.
बिना पकाये मैंगो आइस क्रीम
सामग्री:
पके आम - १/२ किलोक्रीम या मलाई - १ कप
दूध (ठंडा) - १ कप
दूध का पाउडर - १ कप
पिसी चीनी - १/२ कप
पिस्ता (लम्बाई में बारीक कटा हुआ) - १ बड़ा चम्मच
बादाम (लम्बाई में बारीक कटा हुआ) - १ बड़ा चम्मच
विधि:
१. आम को छील लें२. आम के छोटे छोटे टुकड़े काट लें
३. आम को मिक्सी में पीस लें
४. अब इसमें क्रीम, दूध, दूध का पाउडर, चीनी डाल कर चलायें
५. अब इसे अपनी पसंद के आइस क्रीम के सांचे में डालें
६. पिस्ता और बादाम से सजायें और फ्रीजर में ६-८ घंटों के लिए रखें
७. जब खाने के लिए तैयार हों, फ्रीजर से निकालें और तुरंत खायें
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